Luka Ivezić učenik Glazbene škole Dugo Selo osvojio 1. mjesto na Regionalnom natjecanju

Nakon osvojene 1. nagrade iz komorne glazbe na 54. Regionalnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa, u organizaciji Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, Agencije za odgoj i obrazovanje te Hrvatskog društva glazbenih i plesnih pedagoga, koje je osvojio zajedno sa Janom Orešićem, Luka Ivezić je ponovno oduševio na 55. regionalnom natjecanju osvojivši uvjerljivo 1. mjesto i 1. nagradu u 4. kategoriji ispred učenika iz Glazbenih škola Požege, Virovitice i Križevaca.

55. hrvatsko natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa za kategoriju tambura održano je 01. i 02. ožujka u Glazbenoj školi Jastrebarsko.

Učenici Dugoselske glazbene škole svojom svirkom oduševili su publiku i natjecateljsku komisiju te osvojili ukupno 6 nagrada, od čega jednu 1. nagradu, dvije druge nagrade i tri 3. nagrade. Istaknuli su se Jan Gorišek i Monika Sever koji su osvojili 2. nagradu te Jan Orešić, Stjepan Klarić i Josip Debeljak koji su osvojili 3. nagradu. Uz malo realnije ocjenjivanje natjecateljske komisije rezultati su mogli biti i puno bolji iako su u Dugoselskoj Glazbenoj školi svi ponosni na 1. mjesto Luke Ivezića te izvedbu i uspjeh ostalih učenika..

Mentor svih učenika je prof. Dario Cebića, osim Josipa Debeljaka čiji je mentor prof. Robert Mihovilić. Učenici su nastupili uz glasovirsku pratnju profesorice Mirne Vunić.

Možda Vas zanima...