Odlična atmosfera na dugoselskom „Badnjaku pod vurom“ uz ribice, bakalar i kuhano vino

Na tradicionalnom dugoselskom „Badnjaku pod vurom“ uživali su danas brojni građani i gosti grada. Lijepo vrijeme i fini mirisi prigodnog menija mamili su u centar, bakalar i pržene ribice prijali su s kuhanim vinom.
Okupljanje su organizirali Turistička zajednica Grada Dugog Sela i Mjesni odbor Jug. Prigodne posne pržene ribice pripremili su vrhunski kuhari članovi Športsko ribolovnog društva Dugo Selo pod šatorima vrijednih vatrogasaca DVD-a Dugo Selo. Podijeljeno je oko 50 kilograma ribica dok je 500 porcija bakalara na bijelo pripremljeno u Kleti obitelji Bunčić. Za vino je bila zadužena Vinogradarsko – vinarsko udruga „Terra sancti Martini“, topli kruh djelo je Pekarnice „Croatia“, a vodu (i kavu) osigurao je Caffe bar San Martin. „Sve naše manifestacije prati Sunce, osmijesi su na licima, atmosfera je odlična“, uz najljepše želje poručio je gradonačelnik Nenad Panian putem etera Radio Martina koji je uživo prenosio događanje. Neformalnom druženju pridružili su se gradski vijećnici s predsjednikom Vijeća Darjanom Budimirom čestitavši i ovom prigodom Božić i Novu 2018. godinu.

Možda Vas zanima...