ZAMJENICA GRADONAČELNIKA GRADA DUGO SELO

Jasminka Kokot Bambić, dr.vet.med.

BIOGRAFIJA

Jasminka Kokot Bambić, rođena u Zagrebu 1959. godine, a cijeli život provela je Dugom Selu. Udana je i majka dvije kćeri. Osnovnu školu završava u Dugom Selu, a V. gimnaziju u Zagrebu, nakon čega upisuje Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu gdje i diplomira 1986. godine. Pripravnički staž odrađuje u Agrokoki gdje najprije radi u veterinarskoj službi, a nakon toga nekoliko godina obavlja dužnost upraviteljice Sektora za proizvodnju Istok a bila je i članica je Uprave Agrokoke zadužena za proizvodnju. Nakon neuspjele privatizacije i propasti Agrokoke, zapošljava se u Pučkom otvorenom učilištu gdje primjenjujući princip cjeloživotnog učenja stječe zvanje stručno-andragoške voditeljice, te svoj posao u Pučkom učilištu i danas radi kao voditeljica Centara za obrazovanje.

Od 1997. aktivna je u lokalnoj politici kao članica SDP-a i to najprije kao tajnica stranke, a onda i zamjenica predsjednika te članica Županijskog odbora. U tri mandata bila je vijećnica u Gradskom vijeću grada Dugog Sela, a obavljala je i dužnost zamjenice predsjednika Gradskog vijeća i funkciju zamjenice gradonačelnika te se za to vrijeme upoznala s radom brojnih sportskih, kulturnih i humanitarnih udruga koje djeluju na području Grada.

ZAMJENIK GRADONAČELNIKA GRADA DUGO SELO

Nikola Tominac

BIOGRAFIJA

Nikola Tominac, pukovnik Hrvatske vojske u mirovini. Rođen 1954. u Stajnici, općina Brinje, Ličko-senjska županija gdje polazi osnovnu školu. Srednju građevinsko-tehničku završava u Zagrebu 1973. godine gdje nastavlja studij građevine. Na fakultetu za fizičku kulturu stječe zvanje organizatora sportske rekreacije. Oženjen sa suprugom Draginjom, otac kćeri Helene, modne dizajnerice i sina Mate dipl. ing. elektrotehnike. Najviše je ponosan na svojih sedam unučića.

Do Domovinskog rata radi u Skupštini općine Dugo Selo na radnim mjestima građevinsko-urbanističkog i komunalnog inspektora i tajnika SIZ-a za lokalne ceste (volonter) vodeći u ono vrijeme vrlo značajne projekte od interesa za ovu sredinu poput komunalnog opremanja prostora, izgradnje sustava zamjenskih paralelnih prometnica prilikom izgradnje autoceste Zagreb-Okučani, regionalnog vodovoda „Zagreb-istok“ i brojnih drugih objekata. U mladosti je bio vrlo aktivan u Rukometnom klubu Dugo Selo u funkciji igrača, trenera mlađih uzrasta i predsjednika kluba.

Skip to content