4.ANĐELEK FEST – POZIV IZLAGAČIMA ZA SUDJELOVANJE

Organizatori 4.božićnog sajma – Anđelek festa su Pučko otvoreno učilište Dugo Selo u suorganizaciji TZG Dugo Selo, pod pokroviteljstvom Grada Dugog Sela i Zagrebačke županije. Sajam je izložbenog, prodajnog i humanitarnog karaktera. Namijenjen je svim obrtnicima, poduzetnicima, umjetnicima, udrugama i ostalim zainteresiranima koji prodaju i izlažu prigodni božićni asortiman i ostale srodne proizvode i usluge. Prijave se primaju do 7.prosinca.

logo anđelek

Poštovani

zadovoljstvo nam je pozvati Vas da se predstavite na

4. božićnom sajmu – Anđelek festu Dugo Selo

Sajam će se održati u unutarnjem i vanjskom prostoru Sportskog centra Dugo Selo, Đure Dubenika 2, 10370 Dugo Selo. Vrijeme održavanja Sajma je od 11. do 12. prosinca 2015. godine (od petka do subote).

Organizatori 4.božićnog sajma – Anđelek festa su Pučko otvoreno učilište Dugo Selo u suorganizaciji TZG Dugo Selo, pod pokroviteljstvom Grada Dugog Sela i Zagrebačke županije. Sajam je izložbenog, prodajnog i humanitarnog karaktera. Namijenjen je svim obrtnicima, poduzetnicima, umjetnicima, udrugama i ostalim zainteresiranima koji prodaju i izlažu prigodni božićni asortiman i ostale srodne proizvode i usluge.

Organizatori nude izlagački unutarnji i/ili vanjski prostor, cca 4 m2 po izlagaču. Za dvodnevno sudjelovanje na sajmu plaća se kotizacija u iznosu od 100 HRK. Za izlagače s ugostiteljskom ponudom kotizacija iznosi 250 HRK na vanjskom prostoru.

Radno vrijeme Sajma je: 11. prosinca od 15:00 do 20:00 sati; 12. prosinca od 09:00 – 20:00 sati.

Izlagači sami uređuju svoj izložbeni prostor (vlastita oprema – štandovi, stolovi, stolci i sl.)

Izlagačima organizatori nude besplatno svoju opremu (vatrogasni stol dimenzija 2,20×80 cm, stolci).

Izlagački prostori mogu se početi opremati u petak 11. prosinca, najkasnije do 12 sati. Svečano otvorenje je 11. prosinca u 15 sati. Raspremanje izložbenih prostora može započeti nakon službenog završetka događanja u subotu 12. prosinca.

Ulaz na Sajam za posjetitelje je slobodan.

Prijave za izlaganje na Sajmu primamo do 7. prosinca 2015. godine. Kotizacija se uplaćuje do 9.prosinca 2015. godine.

Sve dodatne informacije možete dobiti u Pučkom otvorenom učilištu Dugo Selo, J. Zorića 21 a, 10370 Dugo Selo, na brojevima telefona 01/2753-419,; na www.andjelekfest.dugoselska-kronika.hr, www.dugoselska-kronika.hr, www.pou-dugoselo.hr , www.dugoselo.hr putem e-mail urednistvo@dugoselska-kronika.hr svakog radnog dana od 8:00 do 17:00 sati. Unaprijed zahvaljujemo na prijavi!

Organizatori

PRIJAVNICA ZA SUDJELOVANJE NA ANĐELEK FESTU

UPUTA ZA KOTIZACIJU

UVJETI POSLOVANJA SAJMA

 

 Skip to content