9. sajam cvijeća u Dugom Selu – DUGOSELSKI CVIJET

Gradonačelnik

KLASA: 023-01/19-01/68

URBROJ: 238/07-01-06/01-07-19-1

Dugo Selo, . 10. travnja 2019.

 

Poštovani,

Grad Dugo Selo, Turistička zajednica Grada Dugog Sela, Pučko otvoreno učilište Dugo Selo pod medijskim pokroviteljstvom Dugoselske kronike i Radio Martina-Zabavni radio organiziraju  9. sajam cvijeća u Dugom Selu – DUGOSELSKI CVIJET.

Sajam će se održati 04. i 05. svibnja 2019. godine, od 09,00  do 19,00 sati u Kolodvorskoj ulici u Dugom Selu.

U Kolodvorskoj ulici biti će organizirana prodaja sadnica cvijeća, proizvoda za vrt, suvenira, nakita, suhog cvijeća i ostalih srodnih proizvoda i usluga na štandovima, dok će izložbeni dio sajma (uređene gredice za cvijeće i kreativne vrtlarske i cvjećarske instalacije) biti postavljen u Perivoju grofa Draškovića i na zelenoj površini u Kolodvorskoj ulici.

Javna površina namijenjena za izložbu i prodaju kao i korištenje pokretnih naprava (štandova), davat će se u zakup uz naknade:

  1. 50,00 kn jednokratno za izlagače
  2. Sadnice cvijeća u protuvrijednosti 150,00 kn za sve cvjećare

( Sadnicama cvijeća Grad Dugo Selo urediti će cvjetne gredice u okviru

Sajma cvijeća, sa istaknutim nazivom proizvođača sadnica cvijeća ).

  1. Naknada za postavljanje pokretnih naprava za prodaju popratnog sadržaja (kokice, bomboni, fritule, baloni i sl.) iznosi 30 kn/m²/danu, sukladno važećim odlukama Grada Dugog Sela.

 

Školama i vrtićima štand će se ustupiti bez naknade.

 

U sklopu Sajma postoji mogućnost organizacije tematskih radionica od strane sudionika sajma. Radionice će biti edukativnog ili zabavnog karaktera, a u svrhu edukacije posjetitelja Sajma i promoviranja proizvoda i usluga pojedinih izlagača.

 

Pozivaju se svi zainteresirani da se prijave putem Prijavnice koja se nalazi na  stranicama Grada Dugog Sela – www.dugoselo.hr, a sve detaljnije informacije  mogu se dobiti na telefon 01 2750 720 (gđa. Jadranka Robić),  osobno na adresu: Grad Dugo Selo, Ul. Josipa Zorića 1, soba br. 44 (prizemlje – radnim danom od 09,00-15,00 sati) ili na e mail: jadranka.robic@dugoselo.hr.

 

S poštovanjem,

       Gradonačelnik

                                                                          Nenad Panian, dr.med.dent.

NAJAVA 9. SAJMA CVIJEĆA-DUGOSELSKI CVIJET

PRIJAVNICA izlagači

 

 

 

 

 Skip to content