AMK Dugo Selo: Održana 1. ovogodišnja klupska vožnja i Skupština kluba AMK Dugo Selo.

Dana 22. ožujka, održana je prva ovogodišnja trening klupska vožnja članica i članova AMK Dugo Selo, na gradskom parkiralištu u Ferenčakovoj ulici bb. Velik broj ovogodišnjih vozačica i vozača pokazuje da AMK Dugo Selo i dalje napreduje, te da prošlogodišnji ostvareni rezultati nisu samo slučajnost, već da u Dugom Selu postoji velik interes za autosportom i da klub uspješno provodi akcije o svijesti vozača o sigurnosti prometa na cestama, tj. da „cesta nije pista“.

20-ak vozačica i vozača se okupilo u nedjelju, te na poligonu isprobavalo svoje natjecateljske automobile i svoje sposobnosti među čunjevima, a sve u svrhu poboljšanja tehnike vožnje i konkurentnosti radi nastupa na natjecanju 4. OSV Nagrada Dugog Sela, koja će se održati u Dugom Selu 12. travnja na istom parkiralištu.

Također smo, uz pomoć naših prijatelja iz Auto moto magazina SHIFT napravili kratko snimanje priloga za najavu natjecanja.

Ekipni Prvaci Hrvatske i najbolja momčad grada Dugo Selo za 2014. godinu se od ove sezone pojačala i sada trenutno broji preko 30 članova, vozačica i vozača , sudaca i sutkinja, različitih godišta, od juniorskog do veteranskog ranga.

U nadi da ćemo i u našoj sredini ostvariti pozitivan pomak u svijesti o autosportu, pozivamo Vas da pratite naš rad i rezultate na facebook stranici kluba AMK Dugo Selo. Potražite nas na fejsu i kliknite lajk, te budite uz nas i naše uspjehe.

Nakon završetka treninga, rukovodstvo i članstvo kluba je održalo svoju redovno izvještajnu skupštinu, te smo prema novom Zakonu o udrugama izglasali i izmjene Statuta kluba, donijeli planove rada i financijski plan za 2015. godinu, ali i jednoglasno prihvatili sva izvješća za proteklu godinu. Tradicionalno, Skupština je održana u našem „klupskom“ Piccollu, gdje smo nakon završetka službenog dijela, malo se podružili i usmjerili daljnje aktivnosti prema održavanju našeg OSV natjecanja.

Ovim putem se još jednom zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način bili uz nas i naše aktivnosti tokom proteklih godina, te obećajemo da ćemo i ove sezone ponosno braniti klupske boje kao i ime grada Dugo Selo na svim natjecanjima u Regiji, državi ali i van naših granica.

Potražite nas na Facebooku,  kliknite i provjerite zašto smo jedan od najbrojnijih i najuspješnijih auto moto klubova u Hrvatskoj, te dođite i postanite dio ove dobre ekipe.

FACEBOOK LINK:

www.facebook.com/pages/AMK-Dugo-Selo/265547350261707?sk=timeline

Vaš AMK Dugo Selo.Skip to content