Bogat program Martinja u Dugom Selu: Jole poziva na veliki koncert u petak 5.studenoga

Od 5. do 7. studenoga u velikom šatoru kod Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo održat će se Martinje u Dugom Selu, manifestacija kojom se ujedno slavi i Dan Grada, koji će se svečanom sjednicom Gradskog vijeća obilježiti u četvrtak, 11. studenoga.

Martinje u Dugom Selu donosi bogat program koji je obogaćen i koncertima Joleta i Begina. Prvi će na pozornicu u petak, 5. studenoga Jole koji je ovom prigodom pozvao sve željne dobre zabave da dođu na koncert.

Jole zove na koncert OVDJE

Do 7. studenoga u velikom šatoru koji će biti postavljen ispred Pučkog otvorenog učilišta, za dobar provod i zabavu zaduženi su sjajni zabavljači, a kroz tri dana pripremljen je i zanimljiv program koji će završiti velikim Martinskim pub kvizom. Zabava u Dugom Selu kreće u petak velikim koncertom Joleta, čije hitovi jamče dobru zabavu,  u subotu preuzimaju Begini. I u tjednu iza, a nakon Svečane sjednice Gradskog vijeća, nastavlja se zanimljiv program s brojnim kulturnim sadržajima. Manifestacija se održava u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama. Program dugoselskog Martinja će se održavati u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama.

 

EPIDEMIOLOŠKE MJERE POVODOM MANIFESTACIJE MARTINJA 5. – 7.11.2021.

Dragi naši,

shodno pravilima i uredbama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i lokalnog Stožera Grada Dugog Sela donesena su pravila i mjere povodom održavanja manifestacije „Martinje u Dugom Selu“.

Za sudjelovanje na samom događanju za sve goste bit će potrebne Covid potvrde odnosno potvrda da je osoba cijepljena ili da je preboljela Covid-19.

Za sve one koji neće imati Covid potvrdu u Domu zdravlja Dugo Selo (Odmah do velikog šatora) bit će organizirano testiranje i to u vrijeme:

PETAK (05.11.): od 17:00 do 21:00

SUBOTA (06.11.): od 16:00 do 21:00

Cijena testa iznosi 50,00 HRK za goste, dok ostatak subvencionira Turistička zajednica Grada Dugog Sela. TEST VRIJEDI 48 SATI stoga, ako se testirate u petak test vrijedi za sve dane manifestacije.

Ovim putem pozivamo sve sudionike i branitelje koji će nam se pridružiti na Svečanosti povodom obilježavanja 30. godina oružanih snaga Republike Hrvatske (06.11.) u organizaciji braniteljskih udruga sa područja bivše općine Dugo Selo, da se jave na testiranje u petak 05.11. u navedenom terminu. Testiranje za sudionike subvencionirano je u 100% iznosu od strane organizatora svečanosti

Svima se zahvaljujemo na razumijevanju te se veselimo Vašem dolaskuSkip to content