ČESTITKA POVODOM DANA POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI TE DANA HRVATSKIH BRANITELJA

Povodom 26. godišnjice vojno-redarstvene operacije Oluja – simbola naše borbe za neovisnost, mir i slobodu svih građana Hrvatske – građankama i građanima Grada Dugog Sela ovim putem upućujemo iskrene čestitke uz Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja!

Ovo je vrijeme našeg sjećanja na dane povijesne borbe za stvaranje neovisnosti Domovine i demokracije. To su dani završnice krvavoga rata kad se na kninskoj tvrđavi pobjednički zavijorila hrvatska zastava. Zbog toga smo danas toliko ponosni na te trenutke i zahvalni na žrtvi hrvatskih branitelja, bez kojih sve to ne bi bilo moguće provesti. Ovom se prilikom sjećamo naših sugrađana koji su položili život na oltar Domovine, a to su:

Željko Filipović, Ivan Keser, Božidar Huzanić, Anto Salapić, Ivan Horvatić, Vlatko Margetić, Filip Marušić, Ivan Bešenić, Ratko Grozdek, Ante Kolovrat, Siniša Hodžić, Davor Ljubanović, Stjepan Leskovari, Milivoj Halar, Željko Kovačević, Mato Herdoman, Josip Rožić, Darko Cimaš

Neka im je vječna hvala, a na nama je da svakodnevno radimo na tome da našu zemlju izgradimo kao modernu europsku i demokratsku državu u kojoj će svaki hrvatski građanin moći dostojanstveno živjeti od svojega rada.

Drage Dugoselke i Dugoselci, uz poziv da s ponosom istaknemo hrvatske zastave na naša pročelja, čestitamo vam 5. kolovoza – Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Dugog Sela Siniša Kljajić i gradonačelnik Grada Dugog Sela Nenad PanianSkip to content