Čestitka za Dan Grada

GRAD DUGO SELO

 

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

Čestitamo vam 11. studeni, Dan Grada i blagdan Sv. Martina biskupa, zaštitnika Dugog Sela, uz želje za obiljem uspjeha u privatnom i poslovnom životu te daljnji prosperitet i razvoj Grada u zajedništvu sa svima.

Prigodno je u ovim danima proslave, kada obilježavamo i 20. obljetnicu Grada, zahvaliti svima koji su svojim trudom na bilo koji način doprinijeli razvoju ovog prekrasnog kraja. Zadaća je svih nas, da poput njih, vlastitim djelima pokažemo koliko nam naš Grad znači i koliko nam je stalo do očuvanja njegove tradicije i njegova razvoja.

Vrijeme u kojemu živimo od nas traži povjerenje u sebe i vlastite mogućnosti, ali i solidarnost s onima koji trebaju našu pomoć.  Stvarati novu budućnost u kojoj će se u našem Gradu još kvalitetnije i ugodnije raditi i živjeti cilj je svih nas, a njegovo ostvarenje ovisi o nama, o našem odnosu prema radu, znanju i spremnosti da doprinesemo boljitku svog Grada i domovine.

Pozivamo vas da danas visoko istaknemo barjake i ponosno proslavimo Dan Grada Dugog Sela i blagdan sv. Martina biskupa, između ostalog i posjetama manifestacijama koje smo u ove dane organizirali.

Sretan Dan Grada žele vam

          Gradonačelnik                                                                      Predsjednik Gradskog vijeća

          Nenad Panian                                                                                  Darjan BudimirSkip to content