Dan Zagrebačke županije 6.srpnja u Dugom Selu – Festival poduzetništva, obrta i OPG-a 2019. – U tijeku prijave za besplatno sudjelovanje za sve koji žele prezentirati svoje proizvode ili usluge

Zagrebačka županija u zajedničkom djelovanju i organizaciji s gradom domaćinom, Dugim Selom, organizira veliku proslavu Dana županije u subotu  6. 7. 2019. Kroz različite aktivacije i bogati zabavni program tijekom čitavog slavljeničkog dana animiramo sve dobne uzraste žitelja županije i tako im se zahvaljujemo na svemu.

Svi zainteresirani koji žele prezentirati svoje proizvode ili usluge mogu se prijaviti za besplatno sudjelovanje na manifestaciji koja će se održati u Dugom Selu, 6. srpnja  2019. godine, sve povodom obilježavanja dana Zagrebačke županije. Lokacija samog sajma je Kolodvorska ulica u Dugom Selu. Sajam će trajati od 8 do 20 sati.  Svim izlagačima će biti osigurani osvijetljeni štandovi i struja sukladno najavi. Prijave se primaju do popunjavanja kapaciteta. Prostor za izlaganje ustupa se bez novčane naknade, a zavisne troškove smještaja i prijevoza pokriva izlagač.

Prijavite se putem online obrasca na http://www.poslovni.hr/festivali/festival-zgzupanija-354074

Uz OPG sajam gdje prezentiramo autohtone proizvode i proizvođače u županiji, postavljamo veliku kreativnu igraonicu za najmlađe, gastro show uz podjelu degustacijskih porcija za gurmane te napeti i sad već tradicionalni okršaj gradova županije u spremanju roštilja. Večer završavamo u revijalnom tonu uz veliki koncert.

Na centralnoj šetnici kroz Kolodvorsku ulicu u Dugom Selu okupljamo mnoštvo županijskih obrtnika, poduzetnika i OPG-ova koji na posebno brendiranim štandovima prezentiraju i prodaju svoje proizvode. Cilj je okupiti reprezentativne pojedince koji svojim radom na najbolji način pokazuju i gospodarske poticaje dobivene od županije i lokalnih samouprava.

Sajam službeno otvaraju župan Kožić, gradonačelnik Panian i predstavnici drugih gradova županije. Uz sajam postavljamo i info pult koji gospodarstvenicima služi za informiranje o trenutno otvorenim natječajima na regionalnoj ili nacionalnoj razini, sve u svrhu razvoja poljoprivredne ili obrtničke proizvodnje u županiji. Sve programe prezentiraju nadležne županijske agencije i tijela koja za takvu vrstu informiranja dovode svoje stručnjake i prigodne informativne brošure i letke.Skip to content