Društvo „Naša djeca“ Dugo Selo započelo upise za ovogodišnje ljetovanje u Velom Lošinju

Društvo „Naša djeca“ Dugo Selo i Odmaralište Veli lošinj j.d.o.o. Dugo Selo organizira i ove godine ljetovanja djece, mladih i odraslih u prenoćištu Veli Lošinj u osam predviđenih grupa. Time se nastavlja ova prekrasna tradicija  ljetovanja brojnih generacija sa šireg dugoselskog područja u prekrasnom Velom Lošinju od 1957. godine, kada je odmaralište i izgrađeno.

Ove godine planiran su sljedeće grupe – za djecu i mlade od 14. srpnja do 4. kolovoza, a od 4. do 29. kolovoza kreću grupe za mlade i sve zainteresirane te od 29. kolovoza do 8. rujan organizirane su grupe za umirovljenike i sve zainteresirane. Umirovljenicima u zadnje dvije grupe DND Dugo Selo odobrava popust, a obiteljima s 2 i više djece odobrava se 30% popusta na drugo dijete i 50% popusta na treće i svako slijedeće dijete ispod 15 godina.

Cijene ljetovanja uključuju PUNE pansione (3 obroka dnevno, za djecu uključene su i 2 užine, stručne voditelje grupe), te boravišnu pristojbu. Društvo omogućuje i plaćanje u više rata do polaska.

Svoj termin ljetovanja možete rezervirati na ljetovanje@dnd-dugoselo.hr ili pozivom na broj telefona 099/2366-277, 091/2753-164 (zvati iza 17 sati)

U poruci napišite željeni termin ljetovanja, ime i prezime, te godinu rođenja osobe za koju se rezervira termin.

Sve dodatne informacije mog se doznati na poveznici Društva „Naša djeca“ Dugo SeloSkip to content