DUGO SELO POSTAJE FAŠNIČKOM REPUBLIKOM – 15. veljače

Turistička zajednica Grada Dugog Sela u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem i Radio Martinom organizira FAŠNIK U DUGOM SELU, u nedjelju, 15. veljače 2015. godine, na prostoru igrališta pokraj Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo.

Okupljanje skupina planirano je na Arcusovom trgu u 14.00 sati, te će povorka krenuti prema rukometnom igralištu gdje je predstavljanje fašničkih skupina u 15.00 sati.

Fašnik se organizira u revijalnom tonu (nije natjecateljskog karaktera), a svaka skupina će dobiti zahvalnicu za sudjelovanje na Dugoselskom fašniku.

Svim sudionicima osigurane su krafne.

U slučaju nevremena (jake kiše, snijega ili slično) Fašnik će se održati u prostoru Glazbene škole Dugo Selo (dvorana u bivšem Domu HV-a).

 

        Rok za prijavu skupina je 6. veljače do 12.00 sati, kada će se u Maloj vijećnici Grada Dugog Sela održati sastanak s voditeljima fašničkih skupina, na koji je potrebno donijeti glazbenu podlogu za nastup.

 

Turistička zajednica Grada Dugog Sela sufinancirati će fašničke skupine sa 500,00 kuna po grupi (minimalni broj članova grupe je 15). Sufinancirati će se fašničke skupine s područja Grada Dugog Sela.

Ostale fašničke skupine (manjeg broja članova ili s područja izvan Grada Dugog Sela) su dobrodošle na naš Dugoselski fašnik, ali ne mogu ostvariti navedeno sufinanciranje.Skip to content