DUGOSELSKE RUKOMETAŠICE S PRIPREMAMA ZA NOVU PRVOLIGAŠKU SEZONU POČINJU 7. KOLOVOZA

Rukometašice ŽRK Dugo Selo ’55 s pripremama za novu prvenstvenu sezonu 1.Hrvatske rukometne lige počinju 07.08.2017. u Gradskoj sportskoj dvorani Dugo Selo. U planu je odigrati veći broj pripremnih utakmica i turnira kako bi se što spremnije dočekao početak sezone koju naše rukometašice otvaraju 16./17.09. protiv ekipe Koke na domaćem terenu.

Prošla sezona bila je najuspješnija u povijesti kluba (6.mjesto u prvenstvu, 3.mjesto na Final Fouru Kupa Hrvatske) pa je logično da je ljestvica visoko podignuta i u novoj sezoni. Uprava kluba radi i na igračkom planu, točnije razgovara se sa nekoliko potencijalnih pojačanja a konkretna imena biti će objavljena nakon realizacije prijelaza.

Osim u igračkom dijelu, radi se na jačanju organizacijsko-financijskog dijela gdje u klubu očekuju i nadaju se većoj pomoći od strane županije, grada i naročito sponzora. Također, previđeno je jačanje u promidžbenom dijelu pa će tako i ove sezone biti izdane godišnje iskaznice „Prijatelj kluba“ koje su se u prošloj sezoni prodale u velikom broju.Skip to content