Dugoselski fašnik: Prijavite se do 2.veljače

Prijave za dugoselski fašnik traju do 2.veljače 2018. na mail: zvjezdana.budorklaric@dugoselo.hr putem priložene prijavnice (u prilogu). Dječje fašničke skupine Turistička zajednica Grada Dugog Sela sufinancirat će sa 500 kn po skupini, a minimalni broj djece u skupini je 15. Za odrasle fašničke skupine nema sufinanciranja već ih očekuju atraktivne nagrade.

A to su:
1. Nagrada: 2.500,00 kn poklon bon u Kleti obitelji Bunčić
2. Pečeni odojak i piva
3. Pršut i vino

Minimalni broj osoba u odrasloj fašničkoj skupini je 10.
Za sve odrasle sudionike Fašnika bit će osigurane kobasice i vino, a za dječje skupine krafne i čaj.
Okupljanje fašničkih skupina bit će u Ulici Matije Gupca, kod ugostiteljskog objekta Stari krovovi, gdje će biti pult za prijavu skupina i individualnih maski, te formiranje povorke.

Male skupine će krenuti u 14.00 h, a velike u 15.00 h.
Djecu očekuju i maskote Miki i Mini iz rođendaonice Kružić Križić s kojima će se moći fotografirati i družiti.
Dječji fašnik bit će revijalnog tipa uz jednake prigodne nagrade ( slatkiše) za sve grupe, a veliki Fašnik je natjecateljskog tipa.

Nakon pokazivanja svih skupina nastupit će grupa „Ekvinocij“ koja će osigurati dobru glazbu i atmosferu za ples pod maskama. Organizatori Turistička zajednica Grada Dugog Sela, uz suorganizatore Pučko otvoreno učilište Dugo Selo i Radio Martin, pozivaju sve zainteresirane, male i velike, skupine i pojedince koje su željne biti dio fašničke atmosfere, da se što prije prijave organizatorima.

Više informacija na brojeve telefona 099 2399400, ili 098 381638.

PRIJAVNICA ZA DUGOSELSKI FAŠNIK



Skip to content