Dugoselski fašnik: Prijavite se do 2.veljače

Prijave za dugoselski fašnik traju do 2.veljače 2018. na mail: zvjezdana.budorklaric@dugoselo.hr putem priložene prijavnice (u prilogu). Dječje fašničke skupine Turistička zajednica Grada Dugog Sela sufinancirat će sa 500 kn po skupini, a minimalni broj djece u skupini je 15. Za odrasle fašničke skupine nema sufinanciranja već ih očekuju atraktivne nagrade.

A to su:
1. Nagrada: 2.500,00 kn poklon bon u Kleti obitelji Bunčić
2. Pečeni odojak i piva
3. Pršut i vino

Minimalni broj osoba u odrasloj fašničkoj skupini je 10.
Za sve odrasle sudionike Fašnika bit će osigurane kobasice i vino, a za dječje skupine krafne i čaj.
Okupljanje fašničkih skupina bit će u Ulici Matije Gupca, kod ugostiteljskog objekta Stari krovovi, gdje će biti pult za prijavu skupina i individualnih maski, te formiranje povorke.

Male skupine će krenuti u 14.00 h, a velike u 15.00 h.
Djecu očekuju i maskote Miki i Mini iz rođendaonice Kružić Križić s kojima će se moći fotografirati i družiti.
Dječji fašnik bit će revijalnog tipa uz jednake prigodne nagrade ( slatkiše) za sve grupe, a veliki Fašnik je natjecateljskog tipa.

Nakon pokazivanja svih skupina nastupit će grupa „Ekvinocij“ koja će osigurati dobru glazbu i atmosferu za ples pod maskama. Organizatori Turistička zajednica Grada Dugog Sela, uz suorganizatore Pučko otvoreno učilište Dugo Selo i Radio Martin, pozivaju sve zainteresirane, male i velike, skupine i pojedince koje su željne biti dio fašničke atmosfere, da se što prije prijave organizatorima.

Više informacija na brojeve telefona 099 2399400, ili 098 381638.

PRIJAVNICA ZA DUGOSELSKI FAŠNIKSkip to content