Dugoselski sajam “ZA PLANET – DRVO I CVIJET” 22. i 23. travnja

Do 14. travnja traju prijave za izlagače, a u tijeku su i dva umjetničko-kreativna natječaja

Povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje 22. travnja – Dugoselski komunalni i poduzetnički centar, uz Grad Dugo Selo i Pučko otvoreno učilište Dugo Selo organiziraju Sajam „Za planet – drvo i cvijet“ koji će se održati u Dugom Selu 22. i 23. travnja 2023. godine (subota i nedjelja).

Održat će se na više lokacija – Perivoju grofa Draškovića, prostoru bivšeg suda te Glazbene škole Dugo Selo. U bogatom programu dvodnevnog Sajma bit će brojnih aktivnosti – prodaja i izložba raznog biljnog materijala, vrtne opreme, prezentacija DKPC-ovih djelatnosti, prodaja ukrasnih rukotvorina, edukativne radionice vezane za ekologiju, permakulturu, meteorologiju, kreativne radionice, kulturno-umjetnički program, natječaji za najljepšu cvjetnu instalaciju i fotografiju, brojna iznenađenja, gosti… Organizatori pozivaju sve zainteresirane izlagače na sudjelovanje, prijave su u tijeku, traju do 14. travnja – više informacija i dokumentacija za prijavu izlagača u prilogu

J A V N I  P O Z I V za sudjelovanje na sajmu “Za planet – drvo i cvijet”

PRIJAVNICA ZA IZLAGAČE

A za sve umjetnike, kreativce i male i velike, otvorena su dva natječaja, traju također do 14. travnja, sve info i prijavnice naći ćete klikom na:

FOTO NATJEČAJ NA TEMU “BILJKA”

NAJLJEPŠA CVJETNA INSTALACIJASkip to content