EUROGOL MARTIĆA ZA NOVU POBJEDU

Dugoselski nogometaši nastavljaju sa pobjedama u proljetnom dijelu sezone. Sa gostovanja iz Španskog vratili su se sa  tri boda na svom kontu.

U pravoj borbenoj prvenstvenoj utakmici koja se igrala po vrlo jakom vjetru naši igrači na samom otvaranju utakmice golom Stipe Mamuze dolaze u vodstvo 1:0. Nakon postignutog gola nastavljaju zdržati terensku inicijativu, te nakon dvije propuštene prilike dolaze u vodstvo  2 :0  rijetko viđenim golom  Maria Martića sa nekih 25 m u same rašlje domaćeg vratara. Domaćini uspijevaju smanjiti rezultat na 2:1, ali to je ujedno bila i jedina prava prijetnja golu naših nogometaša .

Treba napomenuti da su naši nogometaši imali kazneni udarac koji je E. Benković realizirao, ali je sudac iz samo njemu poznatih razloga, a na opće čuđenje gledatelja ponovio izvođenje kaznenog udarca koji je iz drugog pokušaja  vratar domaćina obranio.

Ovom pobjedom naši nogometaši su i dalje ostali na visokom 5.mjestu tablice 3.HNL zapad. U sljedećem kolu  u subotu 14.03.2015. kod kuće dočekuju nogometaše NK Trnja bez kartoniranih S. Mamuze i E. Benkovića.

T.Š.Skip to content