Ivanina knjiga kao vodič kroz život

Pjevačica i skladateljica, radijska i TV voditeljica Ivana Plechinger i dugoselskoj će publici predstaviti svoju knjigu, koju čitatelji doživljavaju kao svojevrsni životni vodič. U autobiografskom štivu autorica je opisala teška životna razdoblja – gubitak svojih najbližih kao i ozbiljan zdravstveni problem s kojim se susrela. Istinske životne spoznaje i hrabrost potakle su je na iskreno javno svjedočanstvo kako se sa svime time nosila. Spoznala je ljepotu života i nakon smrti roditelja. Još se hrabrije suočila sa strahovima nakon prohodanog moždanog udara. Uz jasnu poruku kako se bolesti poput ove ne događaju samo drugima, Ivana opisuje najbolje načine „nošenja“ životnih briga. Iz svojih grešaka morali bismo uzimati ono najbolje, poštivati i voljeti sebe kako bi nas drugi voljeli. Također nam savjetuje kako odagnati strahove od svega što bi nam se moglo dogoditi te kako mijenjati sebe a ne druge.
„Volite svoj život i život će voljeti vas!“ – jedna je od poruka autorice – pjevačice, koja nas je svojevremeno osvojila izvedbom skladbe „Mala ptica nebeska“. A naslovnicom svoje knjige „Ono što ostaje, uvijek ljubav je“ jasno potvrđuje značaj ljubavi uz koju je sve moguće.
Stoga svakako posjetite predstavljanje Ivanine knjige u petak 7. travnja u prostoru Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo s početkom u 19,30 sati.Skip to content