Luka Ivezić učenik Glazbene škole Dugo Selo osvojio 1. mjesto na Regionalnom natjecanju

Nakon osvojene 1. nagrade iz komorne glazbe na 54. Regionalnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa, u organizaciji Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, Agencije za odgoj i obrazovanje te Hrvatskog društva glazbenih i plesnih pedagoga, koje je osvojio zajedno sa Janom Orešićem, Luka Ivezić je ponovno oduševio na 55. regionalnom natjecanju osvojivši uvjerljivo 1. mjesto i 1. nagradu u 4. kategoriji ispred učenika iz Glazbenih škola Požege, Virovitice i Križevaca.

55. hrvatsko natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa za kategoriju tambura održano je 01. i 02. ožujka u Glazbenoj školi Jastrebarsko.

Učenici Dugoselske glazbene škole svojom svirkom oduševili su publiku i natjecateljsku komisiju te osvojili ukupno 6 nagrada, od čega jednu 1. nagradu, dvije druge nagrade i tri 3. nagrade. Istaknuli su se Jan Gorišek i Monika Sever koji su osvojili 2. nagradu te Jan Orešić, Stjepan Klarić i Josip Debeljak koji su osvojili 3. nagradu. Uz malo realnije ocjenjivanje natjecateljske komisije rezultati su mogli biti i puno bolji iako su u Dugoselskoj Glazbenoj školi svi ponosni na 1. mjesto Luke Ivezića te izvedbu i uspjeh ostalih učenika..

Mentor svih učenika je prof. Dario Cebića, osim Josipa Debeljaka čiji je mentor prof. Robert Mihovilić. Učenici su nastupili uz glasovirsku pratnju profesorice Mirne Vunić.Skip to content