Manifestacija “Stara jela z Dugog Sela” 17. i 18. rujna

Tradicionalna dugoselska manifestacija “Stara jela z Dugog Sela” održat će se 17. i 18 . rujna u centru grada, u Kolodvorskoj ulici. Turistička zajednica Grada Dugog Sela, Grad Dugo Selo i Pučko otvoreno učilište Dugo Selo kao organizatori, pozivaju izlagače da se prijave za sudjelovanje/izlaganje/prodaju svojih proizvoda, radova i usluga na manifestaciji.

Više informacija svi zainteresirani izlagači mogu naći na https://tzds.hr/novosti/

Turistička zajednica Grada Dugog Sela, Grad Dugo Selo i Pučko otvoreno učilište Dugo Selo kao organizatori, pozivaju izlagače da se prijave za sudjelovanje/izlaganje/prodaju svojih proizvoda, radova i usluga na manifestaciji „Stara jela z Dugog Sela“ koja će se održati 17. i 18. rujna 2022. u Kolodvorskoj ulici, u centru Dugog Sela.

Više informacija svi zainteresirani izlagači mogu naći u dokumentima UVJETI POSLOVANJA i PRIJAVNICA ZA SUDJELOVANJE na web stranici Turističke zajednice (www.tzds.hr).

Prijavnicu je potrebno najkasnije do 5. rujna 2022. vratiti na adresu Turistička zajednica Grada Dugog Sela, J. Zorića 1, 10370 Dugo Selo ili putem e-maila info@tzds.hr ili osobno na navedenu adresu.

„Stara jela z Dugog Sela“, tradicionalna, gastronomsko-kulturno-zabavna manifestacija ove će se godine, pod motom „Gdje tradicija dotiče suvremenost“, ponovno održati u centru grada, u Kolodvorskoj ulici (za tu prigodu zatvorenoj za promet), 17. i 18. rujna 2022.

Sve posjetitelje očekuje obilje domaće tradicijske hrane, mnoštvo kulinarskih radionica koje vode istinski kulinarski znalci, Kotlowina show, natjecanje u spremanju najbolje kotlovine i Guska za primjer – natjecanje u pripremi najukusnijeg martinskog menija, predstavljanje obrtnika i OPG-ova našeg kraja, tradicijske igre i brojni zabavni sadržaji za djecu, nagradne igre za posjetitelje…

Prisjećajući se dugoselske industrijske tradicije, otvorit ćemo izložbu posvećenu Tvornici emajliranog posuđa Gorica, a svi posjetitelji će hranu moći kušati iz jedinstvenog, za ovu manifestaciju posebno izrađenog bakinog emajliranog tanjura, svojevrsnog suvenira manifestacije.

Ove nam se godine, kao dragi gosti, pridružuju i gospodin Andrea Biggi, šef Misije i djelatnici Veleposlanstva Australije u RH, obilježavajući i na ovaj način 30 godina diplomatskih odnosa Australije i Hrvatske. Predstavit će vam tradicionalne australske specijalitete, a najmlađi će se posjetitelji moći okušati u australskom nogometu.

U zabavnom dijelu programa Starih jela z Dugog Sela nastupit će dugoselske skupine, a večer ćemo dočekati uz predstavu „Beba“ Kerekeš teatra i koncerte grupa Latino i Gazde.

Veselimo se vašem dolasku!Skip to content