Mini turneja Kluba pisaca GK Dugo Selo

Klub pisaca GK Dugo Selo u četiri je dana tri puta nastupao predstavljajući naš grad svojim stihovima.
U nedjelju 17. ožujka bili su dio pjesničkog druženja nazvanog „Kostanjsko pjesničko proljeće“ održanog u nadaleko glasovitom Štaglju u Kostanju pored vrbovečke Dubrave. Štagalj već niz godina uspješno vodi Mirjana Sačer Bobanac ugošćujući mnoga ugledna imena iz pjesničkog, glumačkog i glazbenog svijeta. Tako je i dio Kluba pisaca koji je nastupao stekao mnoga lijepa poznanstva.

U utorak 19. ožujka dio Kluba pisaca GK Dugo Selo nastupio je u Kulturnom centru „Dubrava“ na pjesničkom druženju „Proljetni sentimento“. Ovaj program su vodile Lidija Puđak i Ljiljana Lipovac koje su već nastupale u Starim krovovima u Dugom Selu. Dugoselci su bili dio raznovrsnog programa u kojima smo mogli čuti dobru glazbu, a posebno možemo izdvojiti škotske gajde. Spomenimo i uvijek sjajne recitacije našeg znamenitog pjesnika i glumca Enesa Kiševića.

Vrhunac ove mini turneje zbio se u poznatom zagrebačkom klubu „Brazil Brod na Savi“ kod Hendrixovog mosta. U srijedu 20. ožujka održano je još jedno Preludiranje, poetska večer koju vodi Milko Kiš Deda, klavijaturist benda Hladno pivo. Bila je to večer u kojoj su glavni gosti bili članovi Kluba pisaca GK Dugo Selo. Svojim su nadahnutim stihovima i nastupom oduševili prisutne i pokazali kakva dobra pjesnička riječ stanuje u našem gradu. Nakon nastupa ostalih prisutnih pjesnika nastavilo se plesati i veseliti do kasnih sati.Skip to content