Natječaj za NAJfotku događanja „Martinje na Martin bregu“ POU-a Dugo Selo i Radio Martina

Za sve one koji planiraju uživati u ponedjeljak 10.studenog na Martin bregu gdje će se, kao dio Martinskih dana, održati Martinje na Martin bregu – tradicionalno krštenje mošta, bogat glazbeno-scenski program, „Line dance“ i vatromet, organizatori POU Dugo Selo (Dugoselska kronika) i Radio Martin nude dodatno iznenađenje – natječaj za NAJfotku! Vjerujemo kako motiva i inspiracije na događanju podno stare crkve sv. Martina neće nedostajati, a sve što trebate učiniti je ovjekovječiti ih objektivom svog fotoaparata. Autore tri najbolje fotografije očekuju prigodne nagrade. Tehnički uvjeti natječaja su:

  1. Fotografije moraju biti poslane u digitalnom obliku, JPEG format, minimalne rezolucije 300 dpi. Fotografije mogu biti crno-bijele ili u boji.
  1. Fotografije je potrebno poslati na adresu urednistvo@dugoselska-kronika.hr te je potrebno navesti puno ime fotografa i naziv fotografije te kontakt (broj telefona, mobitela, e-mail adresu)
  1. Fotografije će ocijeniti i odabrati stručni žiri u sastavu predstavnika Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo, Radio Martina i TZG Dugo Selo.
  1. Rok za slanje fotografija je do 12.studenoga, a objava rezultata bit će do 14.studenoga putem etera Radio Martina i na www.dugoselska-kronika.hr
  1. U izbor ulaze samo fotografije s događanja Martinje na Martin bregu, (10.studenog, Martin breg, s početkom u 18 i 30 sati).


Skip to content