NK DUGO SELO: POMLAĐENIM SASTAVOM U NASTAVAK SEZONE

Nogometaši NK Dugog Sela počeli su sa pripremama za nastavak sezone, a  trener Milivoj Bračun kreće s dosta pomlađenim sastavom s ciljem zadržavanja pozicije na sredini ljestvice 3. HNL Zapad. U zimskoj stanci klub su napustili Puretić (odlazak na Cipar), Mlinarić (odlazak u Austriju), Pulić (odlazak u Njemačku), Jakirević, Vidović, Lukić  igrači koji su bili važni kotačići  u Bračunovom sastavu u jesenskom dijelu sezone. Kao nova pojačanja za nastavak sezone predstavljaju se  Jurica Nemanić, Petar Vidović, Krešo Kovačević – sve redom mladi igrači željni afirmacije, a za očekivati je do kraja prelaznog roka još dva do tri igrača koji bi trebali pojačati konkurenciju. Do sada su odigrane tri prijateljske utakmice koje u ovom pripremnom periodu služe za isprobavanje trenerskih zamisli i  uigravanje momčadi i prerano je donositi ocjene. Rezultati su:

NK Dugo Selo – NK Sesvetski Kraljevac  0 : 2

NK Dugo Selo – NK Naftaš Ivanić  2 : 2

NK Trnje – NK Dugo Selo   0 : 0

Prvenstvo počinje 28. veljače utakmicom kod kuće protiv NK Vrapča, a do tada će ekipa odigrati još dosta pripremnih utakmica. Sigurno je da će ljubitelji nogometa u proljetnom dijelu sezone  moći gledati borben i dopadljiv  nogomet u izvedbi svojih  nogometaša.

Uprava kluba je zauzela stav da sa pomlađenom momčadi i igračima iz vlastitog pogona, te sa nekolicinom također mladih  igrača sa strane krene u nastavak sezone u borbu za bodove i stjecane iskustva,  rekao je sportski direktor Marko Nuić.Skip to content