O gradskim projektima s novim županijskim voditeljem Odsjeka za prostorno uređenje i gradnju Ispostave Dugo Selo

Danas je u Uredu gradonačelnika održan prvi sastanak s novoimenovanim voditeljem Odsjeka za prostorno uređenje i gradnju Ispostave Dugo Selo nakon što je dosadašnja voditeljica Marija Kuzmić ovlaštena za privremeno obavljanje poslova pročelnika Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Zagrebačke županije.

Novi voditelj dugoselskog Odsjeka Dean Dokić, dipl.ing.arch i dipl.ing. sigurnosti na radu i zaštite od požara, prethodno je obavljao poslove pomoćnika pročelnika za urbanizam u Upravnom odjelu za financije i gospodarstvo Grada Vrbovca.

Na sastanku uz gradonačelnika Nenada Paniana danas su nazočili dogradonačelnica Jasminka Kokot Bambić, pročelnik za financije i komunalno gospodarstvo Dean Dragičević, njegov pomoćnik Marijo Vinko te pročelnik za pravne poslove, društvene djelatnosti i protokol Boris Savić. Bilo je riječi o građevinskim projektima važnim za razvoj Dugog Sela, kao i o hitnosti realizacije istih, vodeći se pravilom javnog interesa iznad privatnog. Kako doznajemo od novog županijskog voditelja Dokića, potrebe brzorastućeg Dugog Sela i njihovih građana su velike, a veliki naglasak je stavljen na realizaciju projekata izgradnje novog vrtića i dogradnje postojećih prostora, kao i dobivanje građevinskih dozvola. Također, govorilo se i o projektu izgradnje dodatne prometne mreže i izgradnji obilaznice zbog rasterećenja glavnih prometnica.Skip to content