Obavijest i poziv ugostiteljima za obavljanje usluge prodaje pića na manifestaciji „Obilježavanje međunarodnog praznika rada“ 1. svibnja, 2024. u Dugom Selu

Pozivaju se svi zainteresirani ugostitelji, s područja Grada Dugog Sela, za pružanje usluge prodaje  pića dana 1. svibnja 2024. na prostoru ispred Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo u razdoblju od 10.00-14.30 h da se jave u Grad Dugo Selo, na email: zvjezdana.budorklaric@dugoselo.hr i boris.savic@dugoselo.hr , istovremeno na oba emaila, do 23. 4. 2024. godine  do 16.00 h ,kako bi se mogao odrediti redoslijed zaprimanja iskaza interesa.

Za pružanje navedene usluge potreban je jedan (1) ugostitelj, a Grad Dugo Selo će dati prostor za pružanje usluge bez naknade. Odluka o odabiru ugostitelja donijet će se prema redoslijedu zaprimanja iskaza interesa, uz uvjet da se radi o pravnoj osobi registriranoj za obavljanje usluge pića te da nema nepodmirenih poreznih obveza prema Gradu Dugom Selu i Republici Hrvatskoj.

Uz iskaz interesa za obavljanje prodaje pića 1. svibnja, potrebno je u emailu priložiti Potvrdu Porezne uprave o nepostojanju duga, ne stariju od 30 dana od dana slanja emaila, te dokaz o registraciji za obavljanje djelatnosti pružanja usluge prodaje i posluživanja pića.

Za dodatne informacije i pojašnjenja možete se obratiti na email: zvjezdana.budorklaric@dugoselo.hr.Skip to content