Odigrana treća kola svih stolnoteniskih liga: Porazi ekipa STŠK-a Dugo Selo u 1. HST ligi Zapad, pobjeda u 2.ligi

STŠKTreće kolo u svim stolnoteniskim ligama odigrano je 2.listopada. Prva ekipa u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi Zapad ugostila je dvije možda ove sezone i ponajbolje ekipe u ligi, riječke STK Srdoči i STK Kvarner. U obje utakmice Dugoselci su poraženi identičnim rezultatom 4:2. Iako sam rezultat i nije previše tijesan, za stolom je bilo vrlo neizvjesno, no na žalost u ključnim poenima našim igračima je ponestalo mirnoće i rezultat bi prešao na stranu protivnika. Uz vrlo raspoloženog Luku Martineka i Dominika Križan, na žalost Matej Murat nije imao svoj dan, zakazao je u odlučujućim trenucima. Poslije trećeg kola Dugoselci imaju jednu pobjedu i tri poraza.

Dugoselke su u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi Zapad gostovale u Svetoj Nedelji i izgubile rezultatom 4:1. Jedini bod izborila je Ana Murat. Uz Anu nastupile su još Lucija i Anamarija Tominac i Morana Česnik. Poslije trećeg kola naše igračice su još uvijek bez pobjede i nalaze se na začelju tablice.

Jedina svijetla točka je bila druga ekipa koja je u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi ugostila ekipu STK Sveta Nedelja II i pobijedila rezultatom 4:1. Ekipa je nastupila u sastavu: Tomislav Nagy, Mislav Martinek i Roman Budek. Poslije tri kola Dugoselci drže treće mjesto na tablici.

S.T.Š.K.Skip to content