Search
Close this search box.

Odigrani 7. Memorijal “Zvonimr Turčinec Ogi” i 1.otvoreni turnir Zagrebačke županije: Dominirali dugoselski stolnotenisači

STŠK OGI TURNIRU Gradskoj sportskoj dvorani, u sklopu manifestacije “Dugoselske jeseni” i u organizaciji S.T.Š.K.”Dugo Selo”, odigran je 19.rujna 7.Memorijal “Zvonimir Turčinec – Ogi”. Na Memorijalu, koji je okupio igrače-veterane iz Slovenije i Hrvatske, ove su godine igrane četiri kategorije. U seniorskoj konkurenciji pobijedio je Robert Krnjak, drugo mjesto pripalo je Zdravku Racu dok su treće ravnopravno podijelili Eduard Plavec i Vlado Carek. U kategoriji veterana preko 40 godina slavio je Miroslav Taboršak, drugoplasirani je bio Nikola Kašić dok je treće mjesto pripalo Jeronimu Matešiću. U kategoriji veterana preko 50 godina pobijedio je Mato Ključević, drugoplasirani je bio Boris Ceković, trećeplasirani Davor Perković. Konačno u najstarijoj kategoriji veterana preko 60 godina slavio je Ilija Tomić ispred Željka Odorčića dok se trećim mjestom morao zadovoljiti Vladimir Godec.

Dugoselci su dominirali i na 1. Otvorenom turniru Zagrebačke županije, odigranom istog dana. U kategoriji klinaca pobijedio je Andrej Papak, dok je Luna Borovec osvojila drugo mjesto u kategoriji klinceza. Kod najmlađih kadeta duplo slavlje naših igrača, pobijedio je Luka Zlatkov dok je drugo mjesto pripalo Svenu Sahoru. Patricija Vrbat je u kategoriji najmlađih kadetkinja osvojila 3. mjesto. U kategoriji mlađih kadeta pobijedio je Luka Dragun a kod mlađih kadetkinja Antonela Papak. U kadetskoj konkurenciji Luka Dragun osvojio je 3. mjesto baš kao i Paula Iviš kod kadetkinja. Na kraju u juniorskoj konkurenciji prvo mjesto pripalo je Tomislavu Nagyu.

Od 16. do 20. rujna u Varaždinu je odigran ITTF turnir za juniore i kadete Croatia open. Na turniru su nastupili Ana Murat i Luka Martinek kao članovi hrvatske juniorske reprezentacije. Na žalost juniorke su ispale u četvrtfinalu od reprezentacije Indije.

S.T.Š.K.

Podjeli vijest

Nedavno objavljeno

Skip to content