Održan 39. međunarodni Memorijal “Đuro Dubenik”

U subotu i nedjelju 06. – 07.02.2016. godine u Gradskoj sportskoj dvorani  pod pokroviteljstvom Grada Dugo Selo i Turističke zajednice Dugog Sela a u organizaciji STŠK ”Dugo Selo” odigran je 39. Međunarodni Memorijal “Đuro Dubenik”. Na turniru je ove godine nastupilo preko tristo mladih stolnotenisačica I stolnotenisača iz šezdesetak klubova iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske.

Turnir je otvorio Gradonačelnik Grada Dugo Selo gospodin Stipo Velić uz prisustvo članova obitelji pokojnog Đure Dubenik, Pročelnika za društvene djelatnosti Grada Dugo Selo gospodina Veljka Bertaka, dopredsjednika ZŠU i SZŽ gospode Željka Kiseljak i Zlatka Lasana, glavnog tajnika ZŠU i SZŽ gospodina Marija Makaruna, predsjednika ZŠU Grada Dugo Selo Branka Deronje, dopredsjednika ZŠU DS gospodina Željka Melića i tajnika ZŠU DS gospodina Franje Končića. Na samom otvaranju uručene su nagrade najmlađoj igračici turnira Šavor Pauli iz Opatije i najmlađem igraču Paurević Patriku iz Dugog Sela.

Što se tiće samog natjecanja bio je ovo jedan od najuspješnijih Memorijala za članove S.T.Š.K.”Dugo Selo” koji su uz 1. mjesto Ane Murat u konkurenciji juniorki izborili još tri nastupa u finalu. Luka Martinek je osvojio 2. mjesto u kategoriji juniora, Luka Dragun 2. mjesto u kategoriji mlađih kadeta i Luka Zlatkov 2. mjesto u kategoriji najmlađih kadeta. Na kraju Mislav Martinek je izborio 3. mjesto u juniorskoj konkurenciji.

                STŠK Dugo SeloSkip to content