Održana dva sastanka s predsjednicima vijeća mjesnih odbora

U Maloj vijećnici održana su u srijedu dva sastanka s predsjednicima vijeća mjesnih odbora.
Na oba sastanka prisustvovali su zamjenici gradonačelnika, Jasminka Kokot Bambić i Nikola Tominac te pročelnici gradskih odjela Veljko Bertak, Dean Dragičević, Marijo Vinko i Mladen Šestan uz predsjednike mjesnih odbora. Prisutnošću svih pročelnika, građanima je omogućeno postaviti pitanja iz svih područja. Gradonačelnik je zbog posla morao propustiti sastanke u srijedu, ali će zato biti na raspolaganju građanima na sastancima u četvrtak.
Dnevni red oba sastanka bila je priprema za izradu prijedloga Proračuna za 2018. godinu te pitanja i prijedlozi koje su predsjednici uputili pročelnicima i zamjenicima gradonačelnika. Tako su se na prvom sastali predstavnici Grada Dugog Sela te razgovarali s predsjednicima mjesnih odbora Dugo Selo – Jug, Dugo Selo – Zapad i Kopčevec. Na drugom sastanku prisutni su bili predsjednici odbora Dugo Selo – Centar, Dugo Selo – Istok i Puhovo.
„Svrha sastanaka je da se putem mjesnih odbora komunicira s građanima. Da se čuju njihove potrebe“ ističe Jasminka Kokot Bambić, zamjenica gradonačelnika.
U četvrtak će se u Maloj vijećnici održati sastanci s predsjednicima mjesnih odbora Andrilovec, Leprovica, Mala Ostrna i Velika Ostrna s početkom u 17:30 sati te Donje Dvorišće, Kozinščak, Lukarišće i Prozorje u 19 sati.

Denis RemenarSkip to content