Search
Close this search box.

Održano tradicionalni božićni susret predstavnika Grada i općina sa članovima Udruge udovica i roditelja poginulih branitelja

U restoranu Piccolo u Dugom Selu 16. prosinca održan je tradicionalni božićni domjenak članova Udruge udovica i roditelja poginulih branitelja Grada Dugog Sela, Općine Brckovljani i Općine Rugvica sa čelnicima jedinica lokalne samouprave na kojem su ove godine sudjelovali zamjenik gradonačelnika Dugog Sela Pavo Jakovljević i načelnik Općine Brckovljani Željko Funtek.
U ime Udruge okupljenima se obratio zamjenik predsjednika Mato Halar koji je tom priliko kazao kako Udruga ima problema u radu zbog bolesti aktualnog predsjednika Branka Margetića, ali kako su ponosni što ih nazočni predstavnici nisu zaboravili i što vode računa o njihovim potrebama, izrazivši pritom i novogodišnju želju da se realizira „spomen soba“ za njihove preminule najmilije, o čijoj ideji su se već prethodno dogovorili s predstavnicima Grada. Zamjenik gradonačelnika Pavo Jakovljević naglasio je kako je ovaj dan posvećen njihovim najmilijim članovima obitelji koji su život položili za slobodnu i neovisnu Hrvatsku – čija žrtva se nikada neće zaboraviti, i na kojoj svi koji žive u državi trebaju biti zahvalni. Jakovljević je izrazio žaljenje što spomen soba nije do kraja realizirana u ovoj godini, no, poručio je kako je u tijeku rješavanje papirologije čije se pribavljanje odužilo te kako će dato obećanje uskoro biti ispunjeno. Također je poručio kako su vrata Grada za udovice i roditelje poginulih branitelja i rješavanje njihovih problema uvijek otvorena i zaželio im da provedu ugodne blagdane i puno sreće u novoj godini.

 

Podjeli vijest

Nedavno objavljeno

Skip to content