Otvoren 5. Anđelek fest – Bogat program i danas

Jučer je u Gradskoj sportskoj dvorani otvoren 5. Anđelek fest, a bogat zabavni program nastavlja se i danas. Uz nastupe talentirane djece s ovog područja, izdvajamo točke koji će se odvijati na ledu. Zagrebačke pahuljice, najpoznatiji klub sinkroniziranog klizanja u ovom dijelu Europe, odabrale su upravo Anđelek fest za proslavu svog 19. rođendana. Dođite u 17 sati vidjeti njihov atraktivni nastup. Najavljujemo i koncert popularnog pjevača Damira Kedže koji će početi u 18 i 30. Tokom dana održat će se Sportske igre na ledu, s početkom u 16 sati. Dođite i bodrite svoju ekipu! U programu su još i Motomrazovi koji dolaze dijeliti poklone, mažoretkinje, KUD „Preporod“ , PK Lana… Tu su i radionice za djecu te kutak za čitanje priča. Najavljujemo i koncert popularnog pjevača Damira Kedže koji će početi u 18 i 30. Izaberite nešto iz programa i svakako dođite u Gradsku sportsku dvoranu na 5. Anđelek fest.
Sajam je jučer svečano otvorio gradonačelnik Stipo Velić zaželjevši dobrodošlicu okupljenima. Prigodnim riječima obratio se i ravnatelj POU-a Nenad Haleuš Mali. Ova dvodnevna manifestacija održava se u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo, suorganizatora Turističke zajednice Grada Dugog Sela, a pod pokroviteljstvom Grada te Zagrebačke županije. Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, a posjetiteljima će svoj asortiman predstaviti tridesetak izlagača. Osim glavnog motiva anđela, u ponudi su i drugi prigodni božićni, unikatni ukrasni predmeti, prikladni za poklone i trajnu uspomenu. Bogat glazbeno-scenski program započeo je već na otvorenju. Pjesmom, plesom i glumom oduševila su djeca DV Dugo Selo, OŠ Ivan Benković, OŠ Josipa Zorića, zbor Glazbene škole Dugo Selo i DV Buba Biba. Zabavu je priredio mađioničar. Zajedničko kićenje bora i vesele karaoke vodio je popularni komičar Mario Petreković. Nakon pjevanja, degustirala se velika kućica od medenjaka koju je ispekla i ukrasila Ariella Melić. Program prvog dana sajma nastupom su završili gostujući Dječji zbor Samoborčeki te PK Lana.
Radno vrijeme Anđelek festa je od 9 do 20 sati. Ulaz na Sajam kao i sve točke programa su besplatni. Dođite s krilima ili bez njih. Dugoročna prognoza, kakve god vremenske prilike bile, najavljuje dobru zabavu i pozitivnu atmosferu – taman onakvu kakva treba biti pred najljepše doba godine.Skip to content