Otvorena izložba unikatnih blagdanskih kuglica i svečanog nakita Eve Bokun: Božićno ozračje u Maloj galeriji

Ručno rađeni, unikatni, božićni ukrasi i nakit autorice Eve Bokun od sinoć možete razgledati na izložbi u Maloj galeriji u Dugom Selu. Izložba obuhvaća više desetaka jedinstvenih božićnih kuglica  koje svaka za sebe pričaju priču, a od nakita ponuđene su raznovrsne naušnice, ogrlice, narukvice i privjesci, koje bi mogle zadovoljiti svaki ukus žene čineći poseban božićni poklon. Prilikom sinoćnjeg otvorenja upriličen je i prigodni program u kojem je sudjelovala i sama autorica, ujedno glazbena umjetnica, violinistica orkestra HNK-a u Zagrebu. Gudački trio izveo je program prigodnih blagdanskih pjesmi, a okupljeni su mogli čuti kako zvuče Sinatrovi evergreeni u izvedbi violina. Svoj nastup sinoć imali su i članovi Vokalnog ansambla DUGA pod vodstvom Marija Bokuna, inače supruga autorice koji je ujedno i njen kolega, tenor solista Zbora zagrebačkog HNK-a, a obiteljsko ozračje osjećalo si u prisustvu ostalih članova obitelji Bokun, koji su nastupili kao članovi VA Duga.

U ime organizatora Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo obratila se voditeljica Centra za kulturu Nada Kozić predstavivši kreativni rad autorice, a ispred Grada Dugog Sela izložbu su sinoć posjetili predsjednik Gradskog vijeća Željko Ivaniček i zamjenik gradonačelnika Pavo Jakovljević. Dogradonačelnik je izrazio oduševljenje izložbom, kao i samim kreativnim, ali i umjetničkim radom Eve Bokun, uz pohvale i riječi podrške za neke buduće izložbe i projekte.

Izložba će biti otvorena do 15. prosinca, svaki dan od 10 do 12 sati (osim nedjelje) te od 16 do 18 sati (i nedjeljom).Skip to content