Ovogodišnji 49. ZAGREB DELTA RALLY vozi se u Dugom Selu, u subotu 17. lipnja

ZAGREB DELTA RALLY najstarije, a poslije WRC-a Croatia najteže i najpopularnije automobilističko natjecanje u Republici Hrvatskoj, po mnogim ocjenama jedno od najkvalitetnijih u ovom dijelu Europe – a ovogodišnji 49. po redu Rally vozit će se i u Dugom Selu.

U subotu, 17. lipnja, u 16:34 – 18:12 vozit će se relacija BI 1/2 Prozorje – Dugo Selo 1/2 Prozorje (Prozorska ulica od Bunarske na istok) – Grgošićeva ulica – Martinska ulica – Martin Breg – Graberska ulica – Dugo Selo (Domobranska ulica) do ulaza u vojarnu – 9,69 km. Poslije tri godine Zagreb delta rally ponovo se vozi u Dugom Selu na popularnom Martin Bregu koji uvijek okuplja veliki broj gledatelja, posebno na samom vrhu. Start ispita je na križanju Graberske i Prozorske ulice pa zatim Grgošićevom, Martinskom i Graberskom čime se zatvara prvi krug. Drugi krug nastavlja istom trasom do vrha Martin Brega, a zatim Domobranskom do cilja u Dugom Selu.

Posebnost ovog ispita je „Trofej Milivoj Obad“ kao sjećanje na bivšeg gradonačelnika Dugog Sela i čovjeka izuzetno zaslužnog za tradiciju relija u Dugom Selu.

Od 16:54 do 19:00 sati planirano je pregrupiranje u Dugom Selu u Kolodvorskoj ulici gdje će posade boraviti i posjetiti ovogodišnju turističku manifestaciju „Villagefest“ koju organizira Turistička zajednica Dugo Selo.

U to vrijeme prometnice će biti zatvorene.

Informacije o programu 49. ZAGREB DELTA RALLY možete doznati OVDJE

 Skip to content