Pacijenti izabrali najbolje liječnike i stomatologe u Hrvatskoj za 2015. godinu – Iz dugoselskog DZ-a radiologinja Sunčana Žuteković i stomatolog Petar Bajan

doktori - ocjena za izvrsnostPo ovogodišnjem popisu portala najdoktor.com, među najboljim liječnicima i stomatolozima u Hrvatskoj je i dvoje iz dugoselske ispostave Doma zdravlja Zagrebačke županije. Voditeljica Doma zdravlja, Dugoselka Sunčana Žuteković se nalazi među vodećim radiolozima, a Petar Bajan je na popisu najboljih stomatologa.

„To znači da se sav trud i ljubav koji čovjek ulaže prema medicini, humanosti i učenju isplati, a ljudi prepoznaju kvalitetu“, izjavila je dr.med.Žuteković dodavši i kako joj je iznimno drago zbog ove pohvale koju su dali upravo pacijenti.

Kako priopćavaju s portala, nakon što su prošle godine po prvi puta objavili popis liječnika i stomatologa u Republici Hrvatskoj koje je većina njih svojim komentarima i ocjenama prepoznala kao najbolje, zahvaljujući komentiranju i ocjenjivanju, ove godine su objavili još širi i potpuniji popis. Kriterij pri odabiru je bio minimalno pet konstruktivnih pozitivnih komentara. U slučajevima da je doktor imao više od pet komentara, gledao se odnos pozitivnih i negativnih komentara. Komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima liječnici  ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijenata. Također, zbog tako velikog broja komentara nisu bili u mogućnosti pregledati profile svih doktora pa su na popisu samo doktori čiji se profili otvaraju minimalno dvadeset puta mjesečno.

http://najdoktor.com/najbolji-lijecnici-u-rh-2015/a351Skip to content