Pisma sa željama i nadama najmlađih Dugoselaca preuzeo Djed Mraz

Želeći donijeti bar malo veselja najmlađima u ove loše dane i pod motom „nema predaje“, danas je centar Dugog Sela posjetio Djed Mraz kako bi ispraznio sandučić RUDOLF EXPRESS s pismima. Kao pokrovitelj projekta Priče Djeda Mraza, Grad Dugo Selo je potaknuo djecu Dječjih vrtića da pišu pisma Djedu.

„U teškim trenucima za cijeli hrvatski narod i u ovim danima pomoći našim nastradalima u potresu na Baniji i okolici, u Dugo Selo ipak je došao omiljeni Djedica uzeti pisma naših malih sugrađana s njihovim željama preko Rudolf express pošte. To je jedna lijepa gesta nade da ćemo iduće godine, bez straha i neizvjesnosti, slaviti pravi Božić i pravu Novu godinu. Za ovaj narod nema predaje“, kazao je gradonačelnik Panian koji je nazočio ovom događaju u društvu svog zamjenika Nikole Tominca.

Daljnju proceduru pojasnio je sam Djed Mraz kojem su se razveselila djeca, ali odrasli.

Pisma idu u glavnu redakciju gdje ih vilenjaci razvrstavaju na pisma sa željama i pisma s pritužbama, sad primaju i reklamacije. Tu su i brojni crteži, a osobito su mu dragi crteži njegovog omiljenog kućnog ljubimca polarnog medvjeda Božidara. Rudolf mora paziti na svoj crveni nos i danas nije došao jer nema snijega.

„Želim svima mira, ljubavi, smijeha, dobrote i prije svega zdravlja. Za sve ovo što nas je zadesilo ja velim na tom mladom ljetu veselimo se, a ovo staro ne ponovilo se“, izjavio je Djed Mraz. Radovi će se objaviti u rubrici Dječja pisma na www.pricedjedamraza.com<http://www.pricedjedamraza.com/> u kojoj se već nalazi preko 200 radova, a pisma i crteži mogu se dostavljati i putem stranice.amš

f0

f2

f3

f4

f5

 Skip to content