Poziv na javni uvid prijedloga Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem

Na temelju članka 29. stavak 5. i 6. Zakona o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine“ br. 20/18), Grad Dugo Selo izlaže na javni uvid prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Dugog Sela.

Javni uvid će se održati od 7. svibnja 2018. do 22. lipnja 2018. radi pribavljanja prigovora na isti.

Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Dugo Selo dostupan je na službenim stranicama Grada Dugo Selo ( ww.dugoselo.hr), izložen je u prostorijama Grada Dugog Sela, UO za gospodarstvo i financije, Josipa Zorića 1, Dugo Selo, 2. kat, soba br. 7, svaki radni dan u vremenu od 9:00 do 14:00, te na Oglasnoj ploči Grada Dugo Selo .

Prigovori na Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Dugo Selo moraju biti čitko napisani, uz ime, prezime, i adresu podnositelja.

Pisani prigovori na prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Dugo Selo mogu se dostaviti do kraja javnog uvida zaključno s 22. lipnja 2018. godine te se isti mogu dostaviti u pisanom obliku na sljedeću adresu: Grad Dugo Selo, Josipa Zorića 1, 10370 Dugo Selo – UO za gospodarstvo i financije ili na sljedeću e-mail adresu: mirjana.mihalj@dugoselo.hr .

Primjedbe i prijedlozi koji nisu čitko napisani i nisu dostavljeni do roka zaključenja javnog uvida neće se uzeti u obzir.

O svim prigovorima odlučivat će Gradsko vijeće Grada Dugo Selo, na planiranoj sjednici 05. srpnja 2018. godine.

  1. Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države za Grad Dugo Selo
  2. Tablica za javni uvid, Grad Dugo Selo.
  3. Obrazac sudjelovanja na javnom uvidu
Skip to content