Priprema se gradsko klizalište: Klizanje počinje od subote 5.prosinca, svečano otvorenje u nedjelju 6.prosinca u 17 sati

I drugu godinu zaredom Dugoselce i njihove goste očekuje atraktivna zimska zabava – od 5. prosinca pa sve do 17. siječnja radit će gradsko klizalište. Postavljeno je, kao i lani, na vanjskom ograđenom nogometnom igralištu kod Sportskog centra Dugo Selo. Slojevi leda pažljivo se pripremaju kako bi klizači mogli stati na kvalitetan led u subotu, 5. prosinca od 17 sati.

Svečano otvorenje zakazano je za nedjelju, 6.prosinca, kada će klizalište otvoriti gradonačelnik Stipo Velić. U prigodnom programu s početkom u 17 sati led će iskušati, na radost djece, Sv.Nikola, najavio je ravnatelj SC-a Miroslav Škrlec. Klizalište će biti otvoreno svaki dan od ponedjeljka do nedjelje. Posjetiteljima će biti omogućene škole klizanja u terminima od 9 do 16 sati (cjenik i termini klizanja u prilogu). Škola klizanja za djecu u trajanju od 5 školskih sati koštat će 100 kuna, a za odrasle, također 5 sati, 150 kuna.

Petkom i subotom planirano je Noćno klizanje od 22:15 do 23:15 sati. Cijena ulaznice (za 60 minuta) iznosi 10 kuna (za sve). Cijena za grupe iznad 20 osoba (ulaz+klizaljke) iznosi 15 kuna/po osobi. Stoga počnite brusiti klizaljke, a nemate li svoje neće biti problema – osigurano je 150 pari, a posuditi ih se može za 10 kuna. Neće biti problema ni što se tiče brojeva, najmanji broj klizaljki je 26, najveći 50. Inače, dimenzije klizališta su 30×12,5 metara, kapacitet je 110 osoba. Cijena, u koju je uključen najam, postavljanje, prijevoz, je 149.000 kn bez PDV-a. Prostor oko klizališta već je ukrašen i odiše božićnim ugođajem.

Klizače, male i velike, očekuje i bogat popratni glazbeni program. Postavlja se adventska kućica u kojoj će se nuditi ugostiteljska ponuda – čaj, kuhano vino, kobasice i slatke delicije. Dobar provod uključen je u cijenu, a mogu se očekivati i brojna iznenađenja

 

 

Više informacija na www.sc-dugoselo.hrSkip to content