Radovi na rekonstrukciji i izgradnji vodovodnog sustava i sustava odvodnje RVS-a

Na području grada u tijeku su radovi na rekonstrukciji vodovodnog sustava – RVS i na radovima izgradnje sustava odvodnje –  projekta Dugo Selo- Rugvica. O dinamici i planu radova više saznajemo od voditelja odsjeka za komunalno i stambeno gospodarstvo Davora Miljanovića.

Sljedeći tjedan Georad nastavlja sa izvođenjem radova u Zelinskoj ulici (početak je 30. listopada). Nastavljaju se radovi u ulici Bože Huzanića (Puhovo) u razdoblje od 4.studenog, u Kopčevečkoj i ulici Tome Košćeca radovi počinju 31. listopada, nastavak slijedi također kroz sljedeći tjedan.

Rekonstrukcija RVS-a započet će u tom razdoblju u Vatroslava Lisinskog. Bolčević Gradnja nastavlja radove na Dionici Kovačićeva – Šaškovečka, a BK Montaža na Martinskoj ulici. Temporium Gradnja od 4.studenog započinje radove u Ivana Plemenitog Zajca dok će Kinder Gradnja raditi na dionici Kolara – Kumičića od 7.studenog.

Također, izvode se radovi u Brinjskoj ulici, u Radničkoj (od ulice Jasmina do Zagrebačke), u Ogulinskoj i u ulici Čret. Rade se kućne priključci u ulici Horvati kao i radovi na oknima kućnih priključaka u zoni 34a- Industrijska zona. Planiraju se nastaviti radovi u Kocijanskoj ulici na Martin bregu.

radovi_rvs_dugo_selo_1.jpg radovi_rvs_dugo_selo_2.jpg radovi_rvs_dugo_selo_3.jpg radovi_rvs_dugo_selo_4.jpg radovi_rvs_dugo_selo_5.jpg radovi_rvs_dugo_selo_6.jpg

 Skip to content