Sajam “Za planet – drvo i cvijet” – Poziv malim kreativcima na izbor najljepše cvjetne instalacije

Organizatori sajma „Za planet – drvo i cvijet“, koji će se održati 22. i 23 travnja 2023. godine povodom Dana planeta Zemlje, Dugoselski komunalni i poduzetnički centar, uz Grad Dugo Selo i Pučko otvoreno učilište Dugo Selo – pozivaju sve škole, vrtiće, udruge koje se bave djecom s područja RH, na sudjelovanje na izboru u izradi najljepše cvjetne instalacije.

Ideja djeca i njihovi voditelji/ce sigurno imaju, a uz cvijeće, mogu se koristiti i reciklabilni materijali i na taj način im dati novu, ukrasnu svrhu.

Uvjet je da instalacija bude prijenosna odnosno da ih se napravi u svojim skupinama, razredima, udrugama i sl. Potrebno ih je dopremiti na otvoreni prostor kod Glazbene škole Dugo Selo do 21. travnja 2023. (petak) gdje će postati dio izložbe na otvorenom u sklopu Sajma.

Stoga maštu na volju, budite kreativni i krenite u osmišljavanje umjetničkih djela.

Cvjetne instalacije ocijenit će stručni žiri, a najljepšu očekuje bogata nagrada. Uz nagrade, sve sudionike očekuju dodatni sadržaji – radionice, predstava, igre i vesela druženja.

Prijavnica je u prilogu, a rok za prijavu je do 14. travnja 2023., poslati na e-mail vesna.vucko@dugoselo.hr ili na adresu Grad Dugo Selo, Josipa Zorića 1, 10370 DUGO SELO s naznakom Sajam “Za planet-drvo i cvijet” – prijava Najljepša cvjetna instalacija.

 PRIJAVNICA ZA IZRADU CVJETNE INSTALACIJESkip to content