Sladoledni dan za sve dugoselske osnovnoškolce

Završetak školske godine za dugoselske osnovnoškolce bit će posebno zabavan i zanimljiv dan, drugačiji od ostalih i jedinstven po mnogočemu. Za sve njih zadnjeg dana škole, 14. lipnja u Kolodovrskoj ulici od 10 do 13 sati bit će održan Sladoledni dan koji je svojevrsni poklon Grada Dugog Sela, Slastičarnice „Jagode i čokolada“ i Pekarnice Croatia koji će donirati sladoled, te po novome i „Slatkih dekoracija“ iz Dugog Sela koje će donirati muffine.

Za tu priliku u tjednu prije kraja škole bit će podijeljeni besplatni kuponi za konzumaciju slatkača i muffina i to učenicima školama Josipa Zorića i Ivana Benkovića te đacima s područja Dugog Sela koja pohađaju nastavu u OŠ Stjepana Radića u Božjakovini. Na sam Sladoledni dan Kolodvorskoj ulici bit će organiziran prigodni program u sklopu Projektnog dana „Pametno odvoji, čisti grad osvoji“ uz eko radionice i animatore, najavljuju iz Grada. Velik broj učenika postigao je značajne rezultate na natjecanjima znanja, mnogi broje sportske medalje kao članovi sportskih klubova, nagrađeni su učenici Glazbene škole – uspješnima će se na Sladolednom danu dodijeliti priznanja i zahvalnice.

Inače idejna inicijativa za organizaciju ovog veselog Sladolednog dana potekla je od vlasnika Slastičarnice „Jagode i čokolada“ Dominika Vršića koji je za završetak prošle školske godine sve odlikaše dugoselskih osnovnih škola počastio s njihovim sladoledom.Skip to content