Sljedećeg vikenda 9. rođendanski party Moto kluba Dugo Selo!

Ljubiteljima motora, rock glazbe i, prije svega, dobre zabave daje se na znanje – Moto klub Dugo Selo sljedeće subote, 25. ožujka slavi 9. ročkas! Na rođendansku feštu pozvani su svi, bilo motorizirani ili ne, glavno je doći u miru, ili ostati doma – kako se već kaže u bajkerskom žargonu.

Ove godine ponovno će se održati blagoslov motorista, nakon što je protekle godine izostao zbog održavanje fešte u tjednu prije Uskrsa. Kako je planirano, blagoslov motorista održat će se u Crkvi sv. Martina, s početkom u 15,00 sati, a nakon čega slijedi tradicionalni defile dugoselskim ulicama, naravno ukoliko vrijeme dopusti. S obzirom da su sve prijašnje fešte protekle u odličnoj atmosferi, s više nego idealnom vremenskom prognozom – možemo se nadati istim uvjetima i ove godine. Rođendanski party MK Dugo Selo za mnoge motoriste predstavlja svojevrsno otvaranje moto sezone, tako da se može očekivati brojno motorizirano društvo dugoselskih bajkera.

Nakon defilea, okupljanje motorista bit će u u Club house-u (u bivšem Domu HV-a) gdje ih očekuje okrjepa ića i pića, uz živu mjuzu. Ove godine najavljen je nastup uvijek odličnih rockera Mustača, a najavljen je i nastup Dusty Hats-a. Za cjelokupno druženje motorista, na kojem organizatori očekuju dolazak oko 80 klubova iz Hrvatske, ali i inozemstva, bit će osigurana vrlo povoljna ponuda jela i pića, uz organizaciju različitih moto-igara, a bit će i pokoje iznenađenje, najavljuju iz MK Dugo Selo.Skip to content