Stipendije za 48 učenika i studenata: Potpisano 25 novih ugovora

Stipendijama koje Grad Dugo Selo dodjeljuje učenicima i studentima stimuliraju se tražena zanimanja. Učenička stipendija iznosi 550 kuna mjesečno te stimulira zanimanja: armirač, kuhar, limar, mesar, tesar i zidar.
Studentska stipendija, kojom se stimuliraju diplomirani informatičari, dipl. ing. elektrotehnike, doktori medicine, glazbeni pedagozi, logopedi i profesori matematike iznose 750 kuna mjesečno.
Gradonačelnik Nenad Panian potpisao je ugovore o stipendiranju s novih 13 učenika. Za maloljetne učenike potpisali su njihovi roditelji. Broj korisnike učeničke stipendije povećan je s 10 predviđenih na 13 učenika, budući su ispunjavali uvjete. Izmjenom odluke o stipendiranju nisu ostali „ispod crte“.
Tako su sklopljeni i ugovori s 12 novih studenata, umjesto 10 predviđenih . Među novim stipendistima su studenti medicine, elektronike i računovodstva, budući logopedi i drugi stručnjaci kojima je gradonačelnik Panian poželio uspješan studij najavivši mogućnost zaposlenja na našem području.Skip to content