SUH obnovio uništene klupice na Šetnici Kontesin put

Nekoliko stotina kilograma teške klupice napravljene od trupaca potrgane su iz svojih postolja i odgurane u obližnji potok, tako da su ih SUH-ovci morali izvlačiti traktorom i mehanizacijom. Klupice su potom vraćene na mjesto i ponovo pričvršćene.

Kako nam je rekao predsjednik SUH-a Dugo Selo Josip Sahor, akciju je organizirala njihova podružnica u suradnji sa Šumarijom Dugo Selo koja je osigurala potreban materijal. „Ovo nisu napravila djeca, ovo su teški trupci koje su mogli pomaknuti i odgurati odrasle osobe – zločesti ljudi, neljudi“, poručio je Sahor ne krijući razočaranje ovakvim ponašanjem. „No, SUH Dugo Selo od 2002. godine redovito i bez prekida brine i održava ovu Šetnicu, i tako će nastaviti i dalje – bez obzira na ovakve incidente. Biti ćemo i dalje uporni i dosljedni u tome da uljepšamo grad, i da šetnje građanima učinimo što ugodnijima“, poručio je Sahor, dodajući kako je gradskim tijelima i Policiji Dugo Selo upućen zahtjev za češćim policijskim ophodnjama uz Šetnicu.

Sahor također najavljuje kako će članovi SUH-a već u jesen organizirati akciju navoženje novog sloja kulira na Šetnicu.Skip to content