U Dugom Selu danas održana primopredaja gradske vlasti: NOVI GRADONAČELNIK DR NENAD PANIAN SLUŽBENO PREUZEO DUŽNOST

U Maloj gradskoj vijećnici u Dugom Selu danas je održana primopredaja vlasti između dosadašnjeg gradonačelnika Stipe Velića i novoizabranog gradonačelnika Grada Dugog Sela dr Nenada Paniana.
Primopredaji dužnosti gradonačelnika i preuzimanju gradske vlasti pristustvovali su i novoizabrani zamjenici gradonačelnika Jasminka Kokot Bambić i Nikola Tominac, kao i dosadašnji zamjenici gradonačelnika Vlado Kruhak i Pavo Jakovljević te pročelnici i predstavnici gradskih službi.
Prilikom napuštanja funkcije gradonačelnika Stipo Velić je još jednom čestitao novom gradonačelniku i njegovim zamjenicima na izboru te zahvalio dosadašnjim suradnicima na dobroj suradnji. Velić je istaknuo kako novom gradonačelniku ostavlja Grad u stabilnom stanju, bez kreditnih i sličnih zaduženja te kako je ponosan što može reći da iza sebe ne ostavlja nikakve „repove“ novoj vlasti. Poželio je nasljednicima uspješan rada u cilju daljnjeg razvoja Grada.
Novi gradonačelnik dr Nenad Panian zahvalio je predhodnicima i rekao kako su građani htjeli i izabrali promjene te kako će ih dolaskom njegovog tima i dobiti u pozitivnom smislu. Rekao je također i kako će najvjerojatnije dužnost gradonačelnika obavljati volonterski, a profesionalno će dužnost obavljati njegova zamjenica Jasminka Kokot Bambić. No, unatoč tome Panian je obećao kako će svakodnevno 24 sata dnevno raditi za Grad i stalno biti prisutan u gradskoj upravi zaključivši da na mjesto gradonačelnika ionako nije dolazio radi novca nego radi prosperiteta grada. Dodao je i kako je u nekoliko dana od svog izbora već obavio značajne razgovore u dobivanju sredstava iz fondova te kako će već s prvim radnim danom sa službama početi rješavati goruće probleme u gradu.Skip to content