U Dugom Selu po treći puta – Street style show 10: Ljubitelji oktana i tuniranih auta došli na svoje

 

Street Style Show 10 projekt je pod pokroviteljstvom Savjeta mladih Grada Dugog Selai Grada Dugog Sela koji se održava u svrhu promocije sigurnosti u prometu, a organizira ga jedan od najvećih klubova obožavatelja automobila Street Style Team.

Street Style Show održan je u nedjelju 31. svibnja što je već treća godina održavanja u Dugom Selu, a za razliku od prve dvije, ove godine je napokon i vrijeme cijelog dana išlo na ruku organizatorima i posjetiteljima koji su mogli vidjeti natjecanja u izgledu sređenih automobila, glasnoći automobila, a pred kraj događaja i natjecanje u brzom startu.

Prezentaciju o pružanju prve pomoći unesrećenima održao je Crveni križ, na čijem su se štandu mogli naučiti i izvježbati svi potrebni zahvati kod pružanja prve pomoći. Posjetitelji, natjecatelji i auto klubovi iz Dugog Sela, Zagreba, Velike Gorice, Siska, Varaždina, Čakovca, Zaprešića, Ivanić Grada, ostalih dijelova Zagorja i Slavonije uživali su u cjelodnevnom druženju uz automobile, glazbu i zgodne hostese. Organizatori su zadovoljni posječenošću i cijelim događajem, a za sljedeću godinu najavljuju atraktivniju lokaciju.

Matej RobićSkip to content