U organizaciji Savjeta mladih i TS Martinus: Održan humanitarni koncert “Inati se Slavonijo”

Humanitarni koncert “Inati se Slavonijo” održan je 15.lipnja u Gradskoj sportskoj dvorani Dugo Selo na inicijativu Savjeta mladih Grada Dugog Sela i TS Martinus.
Nastupili su sljedeći izvođači: TS Od srca do srca, TS Legende, Slavko Vjeko Blažinović, Željko Sesvečan, TS U laganom ritmu, Grupa Nova Tajna, Zlatko Deveničar, Meri Miljković i Grupa Nova.
Svojim nesebičnim odazivom, izvođači su omogućili da se Dugoselci i Dugoselke provesele u njihovim zvucima tamburice i dobroj pjesmi.
Odaziv je bio nešto manji, no bez obzira na to, bilo je jako veselo u dvorani. Ulaznice su bile po cijeni od 25 kuna i sav sakupljeni prilog ići će kao pomoć građanima potopljenih područja Slavonije.
Koncert je otvorio zamjenik gradonačelnika Pavo Jakovljević, a uz njega svečani gosti bili su i predsjednik Gradskog vijeća Željko Ivaniček te ostali vijećnici. Sve nazočne pozdravila je i podpredsjednica Savjeta Maria Cik te zahvalila svima na nesebičnom doprinosu.
Koncert je uspješno odrađen zahvaljujući svim volonterima i ljudima dobra srca koji su pomagali oko organizacije i same pripreme koncerta. Koncertu se odazvala i Đurđa Habel, urednica radio emisije “Etno kutak”, koja je uz članicu Savjeta mladih Maju Matijaš vodila koncert.

Maja MatijašSkip to content