U petak 28. travnja Dan škole i 70. obljetnica OŠ Josipa Zorića

Osnovna škola Josipa Zorića, Dugo Selo, u petak, 28. travnja 2023. slavi Dan škole i obilježava 70. obljetnicu postojanja. Tim povodom organizirane su mnoge aktivnosti za učenike, učitelje, suradnike i prijatelje Škole.

Tijekom jutarnjih sati učenici će sudjelovati u kreativnim i znanstvenim radionicama, strateškim i društvenim igrama te sportskim aktivnostima u sklopu kojih će se održati i revijalna odbojkaška utakmica između učitelja i učenika.

Jedna od posebnih aktivnosti bit će i „Zorićeva antikvarnica“ – ekološko-humanitarni sajam rabljenih predmeta. Prodajni štandovi bit će postavljeni na nogostupu ispred ulaza u školsko dvorište, a prodavat će se različiti rabljeni uporabni i ukrasni predmeti. Sav prihod od donacija upotrijebit će se za poboljšanje uvjeta rada i za ugodniji boravak u školi.

U glavnom hodniku škole posjetitelji će moći pogledati izložbu fotografija iz školskog arhiva pod nazivom Vrijeme u prostoru: naših 70 godina. Stare i novije fotografije iz života škole ispričat će priču o ljudima i pojavama koji su obilježili posljednjih 70 godina.

Točno u podne u Pastoralnom centru sv. Martina održat će se i velika svečana priredba na kojoj će nastupiti školski zborovi, plesne i sviračke skupine te vrsni recitatori.

Naša škola sve poziva da zajedno proslavimo njezin 70. rođendan – posjetite nas na sajmu, uživajte u priredbi i pogledajte izložbu koja će u vama probuditi nostalgiju za nekim ljudima i vremenima koja su prošla.Skip to content