U Pučkom otvorenom učilištu Dugo Selo: Rekreacijom mame i bebe u fit formi

U tijeku su upisi na nove tečajeve rekreacije u dugoselskom POU  koje održava i organizira Sportsko rekreativno društvo „Puls“ iz Dugog Sela pod stručnim vodstvom kineziologinje. Radi se o tečaju vježbi za mame i bebe te o tečaju aerobica za žene.

Mame koje se nastoje nakon poroda aktivirati i vratiti u formi, to mogu učiniti uz malu pomoć svojih bebica. Zajedničkim snagama, mame i njihove bebe do godinu dana starosti, izvode jednostavne vježbe razgibavanja uz vodstvo dipl.kineziologinje Tamare Kovačić koja u istome ime višegodišnje iskustvo. Tečajevi se održavaju utorkom i četvrtkom od 10 do 11 sati, a prilikom dolaska mame se mole da ponesu dekicu i laganu obuću. Svakoj bebi poklon iznenađenja! Više informacija može se doznati na tel: 091/513-8302 te na e-mail tamara@srdpuls.hr  Cijena tečaja iznosi 150 kuna mjesečno.

Na isti broj i e-mail sve zainteresirane žene mogu doznati dodatne informacije o aerobicu za žene. Isti tečaj će se održavati u prostorima POU Dugo Selo, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 20:00 do 21:00 sat. Cijena iznosi 190 kuna mjesečno. Aerobic vodi viši sportski trener fitnesa, aerobika i body-buildinga Tamara Kovačić.Skip to content