U subotu otvorenje dugoselskog klizališta

klizanje-plakatKako najavljuju iz Sportskog centra Dugo Selo, ove subote, 3. prosinca, kreće nova sezona klizanja u Dugom Selu. Prigodno i svečano otvorenje klizališta planirano je u 18,00 sati, uz najavljeni dolazak sv. Nikole sa slatkim darovima za najmlađe.

Klizalište na otvorenom uz gradsku sportsku dvoranu, SC organizira već treću godinu, uz veliki interes brojnih Dugoselaca, kao i građana iz šire okolice. Za sve njih klizalište će u subotu biti otvoreno već od jutarnjih sati, odnosno od 10,00 sati, najavljuje ravnatelj SC-a Miroslav Škrlec, tako da svi željni mogu testirati led prije službenog otvorenja.

Inače, radno vrijeme tijekom vikenda planirano je od 10,00 do 12,00 sati te od 16,00 do 22,00 sata, s time da se i ove godine organizira Noćno klizanje – petkom i subotom, koje bi bilo omogućeno do 24,00 sata, ukoliko će naravno biti interesa, dodaje ravnatelj. Radnim danom klizalište će za građanstvo raditi od 16,00 do 22,00 sata, dok je prijepodnevni termin zauzet za škole klizanja i organizirane grupe. Škola klizanja za djecu u trajanju od 5 školskih sati koštat će 100 kuna, a za odrasle, također 5 sati, 150 kuna. Pojedinačna cijena ulaznice (za 60 minuta) iznosi 10 kuna (za sve). Cijena za grupe iznad 20 osoba (ulaz + posudba klizaljki) iznosi 15 kuna po osobi. Kao i prošlih godina, osigurana je posudba klizaljki (oko 150 pari), od najmanjih brojeva (26) do najvećih (50) – po cijeni od 10 kuna.

Blagdanski ugođaj dugoselskog klizališta bit će upotpunjen prigodnom dekoracijom, okićenim božićnim drvcem, te ove godine poboljšanim specijalnim svjetlosnim efektima, kao i glazbenim programom. A za još bolji štimung u kojem mogu uživati svi klizači, ali i promatrači – osigurana je ugostiteljska ponuda – uz kuhano vino, čaj, kobasice i slatke delicije po popularnim cijenama.Skip to content