U tijeku prijave za besplatno sudjelovanje izlagača na „Danima hrane i tradicijskih proizvoda“ u Boćarskom domu

Zagrebačka županija i Grad Zagreb i ove godine organiziraju, četrnaesti put zaredom, izložbeno-prodajnu manifestaciju „Dani hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebačke županije i Grada Zagreba“ koja će se održati 8. i 9. listopada 2016. godine u balonu Boćarskog doma (Prisavlje 2, Zagreb).

Pozivaju se svi zainteresirane izlagači s područja Zagrebačke županije i Grada Zagreba koji se žele besplatno predstaviti sa svojim proizvodima na sajmu da svoje prijave dostave najkasnije do 21. rujna 2016. godine. Prijavni obrazac nalazi se na naslovnici web stranice Zagrebačke županije (www.zagrebacka-zupanija.hr). Sudjelovanje na sajmu je besplatno za proizvođače sa područja Zagrebačke županije i Grada Zagreba.

Prijavnice se šalju na adresu: ZAGREBAČKA ŽUPANIJA, Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V, 10 000 Zagreb ili putem faxa na 01/ 6009-474. Broj izlagačkih mjesta je ograničen te će se poštivati redoslijed prijave. Po isteku roka za prijavu, svi izlagači biti će pismeno obaviješteni o prihvaćanju njihove prijave te će dobiti detaljne upute vezane uz održavanje samog sajma. Dodatne informacije zainteresirani izlagači mogu dobiti na tel. 01/ 6009-426, 01/ 6009-466.

Inače, Dani hrane organiziraju se povodom Svjetskog dana hrane (16. listopada) i Svjetskog dana seoske žene (15. listopada).Skip to content