UČENICI OŠ JOSIPA ZORIĆA NA PANTOVČAKU: Učiteljica Marina Perković s razredom posjetila Ured predsjednice Republike Hrvatske

U petak, 18. listopada, učenici 4. e u pratnji svoje učiteljice Marine Perković, ravnateljice Mare Mamuze i školske defektologinje Natalije Hrnkaš posjetili su Ured predsjednice Republike Hrvatske. Susret s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović održan je u okviru Dana otvorenih vrata na temu „Za dostojanstvenu treću dobu“, koji je bio posvećen osobama starije dobi i njihovoj povezanosti s mladima u smislu međugeneracijske solidarnosti.

Stoga su se u Predsjedničkim dvorima našli učenici iz nekoliko osnovnih škola i predstavnici različitih umirovljeničkih udruga i društava. U svome je obraćanju Predsjednica stavila naglasak upravo na uključenost ljudi svih uzrasta u stvaranje poticajnog okružja u našem društvu. Govoru je prethodio osobni susret predsjednice Grabar Kitarović s učenicima 4. e razreda, koji su joj tom prilikom uručili darove nastale u radinosti učenika naše škole i zadruge. Izuzetna srdačnost Predsjednice kao i ljubaznost ostalih djelatnika Ureda dojmila se naših predstavnica, a poseban se trenutak dogodio kad se je obratila svakome učeniku ponaosob i zagrlila.

Ivan Klasnić

oš_j.zorića_10.JPG oš_j.zorića_11.JPG oš_j.zorića_6.JPG oš_j.zorića_7.JPG oš_j.zorića_8.JPG oš_j.zorića_9.JPG

 Skip to content